понеделник, май 18, 2009

Връхната точка на простащината на нашенските политици

България отново ще шашне целия свят с достиженията на своята народна мисъл. Достигнахме до връхната точка на политическата простащина, политическата дебилност и инфантилност, излъчена от типично нашенския политически елит. Говоря за Ахмед Доган- това олицетворение на демагог, нагъл и безсрамен далавераджия, целеустремен единствено и само към парите и властта.

Доган- този бич за държавността, демокрацията и правовостта, не спира да ни изненадва с безпардонното си поведение, с цинизма си и откритата подигравка към всичко свято и чисто- към българската държава и българския народ. Доган- този корифей на безпринципността, на аморалността и върховната безнравственост, дори дръзва да принизи „гражданите”, като ги нарича „поданици”. Явно е забравил, или не е, но му се иска, България от република да станe васално княжество на Турция, Русия, в което той със цялата си арогантна, далавераджийска, комуно-ченгесарска олигархия да дерибейства и издевателства безнаказано.. Думи не ми стигат да опиша погнусата, възмущението и отвращението си от ненадминатия цинизъм на ченгето Доган.

Доган никога не скривал хищническите си пориви и амбиции, долните си мръсни наклонности към кражби и безграничните си нагони за злоупотреби с власт. Това за него е като себеосъществяване- като разярен башибозук да раздира държавната снага от престъпленията си. Престъпленията- многобройни, мръсни, подли, са вклинени в живота и душата на този подъл хищник, който не признава нито законни, нито морални граници пред хищничеството си, те са неговата наслада. Самото му сравнение с най-кръвожадните хищници издава вампирските му намерения.

Цинизъм и ненавист към българските граждани лъхат и от думите му – „Като че ли който поиска да стане политик, започва кампания анти-Доган. Като че ли всички са против нас. Против мен. На тях искам да кажа, че мишката и плъхът се борят помежду си, но не може мишка и плъх да се борят с тигри и лъвове! Всеки трябва да се бори със себеподобните си! Аз нямам намерение да живея на друго място. Ние нямаме намерение да живеем на друго място! На когото не му харесва, да отиде да живее където поиска."

„Който е против мен, е мишка или плъх” - казва Доган. „И на който не му харесват правилата, по които се живее в държавата на тигрите и лъвовете - да си ходи другаде. Ние сме тук и нямаме намерение да се променим - нито пък имаме намерението да променяме отношението си към своите поданици. Всяка жаба да си знае гьола, респективно мишките и плъховете да си знаят кьошето, в което са натикани”.

„Да си ходи другаде”- това е легитимация на потайните действия на ченгесарско-комунистическия режим през всичките тези 20 години, насочен към „изгонване” на българската интелигенция. От това по- крестящ комунизъм ако има, здраве му кажи. Но вълкът козината си мени, но нрава никога. И Доган иначе либерал го раздава- този неговият либерализъм си е чисто и просто еманация на простащината, на дивия, обезумял, вампирясал призрак на комунизма, сеещ зараза и зло навсякъде около себе си; покваряващ душите, опустошаващ ги и оглозгващ всяко едно здраво място…

И това Доган го казва открито не къде да е, а пред близките и роднините на убитите, прокудените от дирижирания от него т.нар "Възродителен процес". Каква наглост, каква безчовечност, каква арогантност- да се върнеш при близките на жертвите на твоите престъпления и да им казваш едва ли не, че…си светец, че всичко, което правиш е добро, че искаш да управляваш благоденствието на този омерзен от самия теб народ, но в собствена полза?! Гняв, болка и ненавист към това жалко подобие на човек напират в гърдите ми…

Това вече преля чашата, този никаквец, подлец и мерзавец потъпква безнаказано достойнството на всеки един гражданин на Република България, независимо от етническия му произход- български, турски, ромски. Този мерзавец дръзва да спекулира с етническата търпимост в името на своите мръсни интереси. Направо не се побирам в кожата си. Този… „боклук” дръзва да каже, че който не е съгласен с крадливото им управление просто да се „маха оттук”, т.е казва, че демокрацията е излишна, че всичко трябва да си остане така, и никой няма правото да им се меси, да им търси отговорност за безбройните издевателства над българския народ, над българската държава, над свободата и демокрацията.

Аз не мога да преглътна унижението си, един цървул, корумпиран безделник, крадец и пр да ме нарича „мишка или плъх”. Да ме превръща от горд гражданин в жалък „поданик”, и то в една европейска страна.

Аз мисля, че е време да сложим край на безчинствата и наглите издевателства, като затворим този „тигър” зад решетките. Можем да го направим, знам че можем, ако не- то май наистина трябва да се махаме час по скоро. Нека го направим на изборите и знам, че Синята коалиция е моето оръжие в борбата за правдата, за едно честно, отговорно и компетентно управление, което да възстанови международното доверие и своето достойнство на правова държава. Синята коалиция може да въздигне окаляната и потъпкана в кърви българска демокрация, изнасилвана безцеремонно толкова много пъти. Нека този път не оставяме да им се размине. Нека !!!


10 коментара:

Анонимен каза...

Предлагам за текст към колажа
"Ако четете този надпис, значи Доган е паднал някъде по пътя.
Ако не го четете, значи и мен ме няма никакъв."

Анонимен каза...

ами превърнаха тая обрулена страна и оскотялото и население в менажерия, в зоологическа градина и какво очакваш?! както арогантно ни плю в лицата, заявявайки обръчите от фирми, така сега ни нарича мишки, плъхове и ни гони нанякъде, в друг ареал. купонът е само за "вип" хищници, странна порода, която убива само за удоволствие, не за прехрана. Но не забравяй, че плъховете и мишките са изключително интелигентни животни, така че да гледат по-често "том и джери", да се мятат на честушки и кючеци, да духат шкембето, ние ще ходим на друг купон, с друга бира, има я в щатите

Анонимен каза...

Тоя е идиот-Доган имам предвид!Не само е всичко изредено в поста и отгоре, ами е тъп, тъп на квадрат!Който не искал да живее в тая държава-да си ходи...От тук нататък има три варианта:1.Всички си тръгват-не сме толкоз много, измитаме се по европа, азия и дет ни видят очите.Ама-всички!И СоПола остава сам, та няама кой една мекица да му опържи.Приказка!:)))2.Всички се вдигаме-ама не да си годим, ами да гласуваме и го изринем от политиката и от света.И го правим-щото(все още) сме в пъти повече от тъй наречеиня му "железен електорат".Приказка!:)3.Нищо не правим.И сме "поданици" на тигри и други здзверове в нещастна Мафиотия.Песимистично, но възможно.Затова ГЛАСУВАЙТЕ!!!ГЛАСУВАЙТЕ!ГЛАСУВАЙТЕ!!!

Анонимен каза...

Мотора е отлична илюстрация, но му липсва кош в който да се разположи Ванчо "циганчето" - лицето на синята коалиция. До кога, бе братя, до кога всичко ще се баламосваме? Какви ченгета, какви червени, сини и други тям подобни душмани и мошенници. Стига сме се лъгали, ни един от "великите демократични вождове", чийто електорат сме не извън старата червена номенклатура. Тя е тази кочто под различни лица, методи и партии граби, руши и унищожава Родината ни. До един срещу нея и васалите й!б

Ангел Грънчаров каза...

Марине, гледам че вече и ти си имаш дежурен оплювач на Костов, което е голям комплимент за теб: продължавай все в този дух, пътят, по който си поел, е верният. Щом таварищите са ти зачислили вече "дежурен по блог", явно ги е страх и от теб! :-)

Анонимен каза...

гадните цигани и турци вън от България
България за българите!
който не се идентифицира като българин и не е горд да се нарече такъв да се маха по-скоро от тука

Rosen Hinkov каза...

Браво Марине. Напълно те подкрепям в отношението към тази свиня с име Ахмед. И за синята коалиция също сме на едно мнение, само че аз малко се притеснявам дали в избирателната секция при посолството в Лондон, където ще гласувам, ще има представители на нашата коалиция. Утре смятам да си изясня този въпрос.
А нали знаеш коя е най–добрата свиня..!!?

Анонимен каза...

Не е зле Соколът, пък и въобще другите от Ятото да останат да пребивават в България.Ние, казват, сме били гостоприемни, ще им осигурим подслон, здрава храна и разходка.Е, разходката ще е под час, а изгледът - на карета, ама няма лошо.Пък и по някой сексуален масажист за тях ще се намери, сега било модерно...
Лошото е , че за да се стигне до подобно гостоприемство, трябва да се работи задружно, а и масово.Всички трябва да отидат и да гласуват, а не да ги мързи."Ден година храни" - казва Народът.

Анонимен каза...

Много се говори за този ,,рязан,, амуджа! Моля Ви ! Не го плюйте, че ще се размножи.

Анонимен каза...

Предлагам нещо много по-лесно от изливане на гнева. В деня на изборите и три дни преди това - неотменен караул от БЪЛГАРИ на БЪЛГАРСКАТА ГРАНИЦА с Турция. Спиране на автобусите с "железният електорат" на Доган. Тогава ще го питаме- кой мишка,кой плъх, кой лъв! Май се самозабрави - за българският ЛЪВ сме чували, има го и в герба ни,а да сте чували за турски лъв?! Или тигър?! Смешки!!!