неделя, май 03, 2009

БСП- шайка от престъпници, или да?

Днес сутринта прочетох статията на Мартин Димитров ДПС и БСП изпитват ужас, че СДС идва на власт - съветвам повече хора да го напраявт, много е важна!!! Като отчета и последните убийства на младежи, разтресли окаяното ни общество из основи, аз се питам- дали БСП не са шайка от престъпници, или да? Невъзможността ефективно да противодействащ на престъпността и да приложиш точно и еднакво цялата строгост на закона, ме кара да заключа точно това- че управляващите от БСП са една крадлива шайка на престъпници, синове, дъщери или внуци на.."престъпници", вършили безнаказано престъпления близо половин век.

Кара ме да заключа и, че самото престъпление, като деяние е залегнало дълбоко в манталитета им, в душите им, превърнало се е в нещо като начин на живот, или наркотичен глад- ако някой функционер или член, или синчага на такъв( защото това самозабравяне се прехвърля и върху децата им), не извърши престъпление, все едно не е жив.

Представете си какво перверзно съзнание. Ще говоря в частност за БСП (БКП), защото тя е люлката и на ДПС и на Атака, а и на РЗС, както се видя. Въобще БСП е един тумор с много метастази, обхванали като здрави пипала държавната снага, и цялото общество и смучат, смучат живителните сокове. Единственият лек е да отрежем главата на този октопод- а как, точно като им отнемем най-сладкото, от което черпят безброй дивиденти и привилегии и вършат безнаказано безброй престъпления срещу всички ни- именно така скъпата им "власт".Аз вече писах в една поредица от статии- На къде отиваме- към демокрация или тоталитаризъм за маниерите на БСП да си осигурят още един мандат управление, за механизмите им за политическо ликвидиране на опозицията и т.н.

В подкрепа на тезата ми ще дам няколко примера, или защо БСП е притегателен център на цялата престъпна сган в тази страна. Ето преди няколко дни станахме свидетели на убийството на две момчета в дискотека Соло, точно до Съдебната палата в София, точно от кого- от син на общински съветник на БСП в Перник. Този "бащицата" на престъпника бил напуснал, видиш ли, защото го било "срам" и не се чувствал "достоен" да заеме този пост. Питам се- то комунист срам и достойнство има ли? Естествено, че не, наглостта им е колосална. Всяко тяхно действие е дълбоко преценено и премислено, и ако няма интерес от нещо, просто не го правят. Аз съм сигурен, че този "баща на убиец", приблжен на БСП, е напуснал по една причина- т.е пак да злоупотреби с властта, като покрие сина си без много много шум да се вдига. Иначе ако е общ. съветник- медиите ще го гледат право в очите, те не че и медиите не са едни слуги, служещи на който им плати, ама това вече го дискутирахме.

Вчера сутринта слушам, пак в Перник естествено- май този град се е превърнал в един вид "град на престъпността", наркотиците, проституцията и пр. Слушам, че е намерен убит 25 год. младеж- син на висш полицай от местната полиция. Жертвата и тя била член на младежката организация на БСП (те си имат и младежко звено за подготовка на "престъпници", които по безчинства да надминат и учителите си), и по непотвърдена информация била член на банда за разпространение на наркотици. Аз съм сигурен, че тази непотвърдена информация, ще е потвърдена, поне в България винаги където има дим, има и огън.

Свидетели сме как хора от тройната коалиция безнаказано разсипват нционалното стопанство- безброй бяxа далаверите с държавно и общинско имущество, безчет бяха злоупотребите с европейски пари. То не беше Вальо Топлото и Р.Овч., то не беше Румен Петков, то не беше Людмил Стойков, то не беше Доган с обръча си, и летящата чиния, то не беше Емел Етем, то не беше Мургина, Ирена Кръстева, то не беше "мадридския магьосник", който щеше да ни оправи за 800 дни, , то не бяха "само-убийства" на висши полицаи, останали неразкрити, на Ахмед Емин,то не беше излагациите по целия свят на Гоце - защото той като факт си е една излагация- няма друга държава, където доносници и убийци да управляват цялата държава, няма такава държава, в която "борците срещу капитализЪма да са най-големите капиталисти и бизнесмени днес"..Това ме кара да заключа, че демокрацията у нас е в голяма опасност. Тя е поставена на колене и всеки един миг може да бъде обезглавена, ако ние- демократичните граждани не се вземем в ръце и не покажем на тази самозабравила се олигархична клика, къде е мястото на България и каква искаме да е държавата ни.

Ето сега слушам, че братя Галеви- онези дупнишките мутри и феодали, щели да се кандидатират за депутати. Вече и аз се уморих- уморих се да говоря за морал, уморих се да тръбя, че тъпанари не могат да управляват, че политиката не е за такива лумпени, ама кой да ме чуе. И куцо и кьораво и скато, та и Братя Галеви са се юрнали политици да стават- то не могат и две изречения като хората да скалъпят, ама найсе- ще управляват, е те депутати искат да са, и те с големия си интелект закони ще творят, бюджет ще приемат. Все едно на неандерталец да му дадеш самолет да управлява. Посмешище на целия цивилизован свят сме, ама какво да се прави. Така е- когато БСП е на власт неграмотността, некадърността, далавераджийското съсловие процъфтява, защото точно БСП е олицетворение и крепител на това съсловие. То добре че министърът на културата- "снажният" Ламбо стана министър, та да се научи как се пише "Сбогом". Сега и българския език ще махнат като задължителен. Тиумф, триумф на неграмотността и лумпенизацията.

Стигна се до там, самият Жозе Мануел Барозо да ни каже в прав текст "писна ни от вас, уморихме се от вашите дерибейства". "Уморихме се да ви помагаме". Уморихме цяла Европа, а ние кога ще се уморим да им гледаме наглите, охранени муцини, които ни лъжат и ни правят на маймуни. Кога, кога- аз казвам много скоро, много скоро ще им бием "дузпата", и право в затвора. Време е, не мислите ли?

P.S: Изплзваните карикатури са на художниците Иван Кутузов- Кути и Христо Комарницки


4 коментара:

Анонимен каза...

сереГЕЙ
ние пак ще сме на власт. има много бабички , нали се сещате за кого ще гласуват.

Marin Chushkov каза...

Е, че нали затова им увеличавате пенсиите и ги разхождате като за последно за наша сметка по почивки, все едно са се уморили, или на тях ще чакаме да работят и да произвеждат

Ivan Hristov каза...

Марине, ние се уморихме братко, а те - не. Луд умора няма.
Дано, дано се осъзнаем на тези избори, защото иначе няма накъде.
Бъди здрав!

Анонимен каза...

А когато един ден се гътнат българските бабички, ще ви изпратим, другари, да вдигате пенсиите на сибирските бабички. Всичко се връща на този свят, уважаеми другарки и другари, само че в петорен размер. Да ви е честита новата победа! Само че размерът ще стане двайсеторен. Дупе да ви е яко...