понеделник, май 25, 2009

"За да (не) ни представят аматьори"

Напоследък, когато ми е тъпо, си намерих едно добро и разтоварващо заниманание, за да избягам от скуката. За да се поразвеселя и разведря, взех да посещавам сайта на БСП, както и още един сайт, в който можете да срещнете и името на нашумялата партия Нова Зора. Там, повярвайте ми, има такива "изцепки", че може да получите спазми в стомаха от смях. Чета и се смея на глупостите на таварищите. Тези хора са за психиатрията, ама всинца- до един. Сега последният им лозунг, на който се натъкнах, гласеше следното: "За да не ни представят аматьори в Европа", който подтикваше народа да гласува с възторг за БСП, описвайки колко големи и велики неща са направили за България в Европа- от велики, по-велики.

Аз си позволих да перефразирам този типично комунистически лозунг в следното "За да ни представят аматьори в Европа". Т.е ако искаш да те представят хора с типично аматьорска държавническа компетентност, с оскъдни и повърхностни знания във всяка една област на обществения живот, ако искаш със сигурност да се провалиш, то можеш да заложиш на "най- способните" в тази област- таврищите от БСП(БКП). Те по некадърност надминаха и най-песимистичните ни очаквания.

Сигурно таварищите, така верни и предани на Русия, под своя лозунг "Да не ни представят аматьори", имат в предвид да не се оставяме в ръцете на "аматьори в краденето", защото други няма да ни крадат, дерат, стрижат, колят, лъжат, мамят, бесят като "професионално квалифицираните и обучени" крадци -Гоцета, Серьожки и пр. Не е редно да се оставяме в ръцете на крадци-аматьори, защото няма да ни крадат като БСП и ще вземем да забогатеем- и като народ, и като държава, а това не се харесва на другарите. Те искат всеки да е беден, а цялото богатство да е само тяхно, в техните ръце, така както правеха бащиците им навремето.

"За да не ни представят аматьори", а шампиони в "при-свояването" на европейски фондове, видни първенци на олигархично-ченгесарската пасмина, "майстори" в злоупотребите с власт, професионалистите в шуробаджанашките заменки, назначения, далавери, трябва да се доверим на тях, и само на тях. Те са ненадминати в това отношение. Първенци на континента са. Как иначе- без тях Русия и Путин нямаше да изнудват и да държат в клопка целия европейски континент. Истински виртуози в "отстояването" на националния интерес- само че, не се разбира чий интерес- на България, или Русия?

Колко абсурдно, смешно, безсрамно, а и нагло звучи това от устата на тези, които с некадърността си "умориха" и отвратиха цяла Европа. Чак гнусно ми става от тях, от маймунските им номера, чрез които правеха и продължават да правят всичко възможно да сме най-бедната и корумпирана страна в Европа. В България е нормално "най-неспособните", най - некадърните, да се пишат за най-способни, за професионалисти.

Представете си Гоце и Серьога, които протестираха навремето срещу НАТО и ЕС, днес първи "професионалисти" на европейската интеграция. Ех да им се ненарадва човек. Досущ като комунисти- за властчицата дупето си дават на всеки.


3 коментара:

Анонимен каза...

Da gluposta na tazi 6aika sme6nici e bezgrani4na.Na varha na ezika si imam mnogo,dobre zvu4a6ti rugatni s koito da izraza omrazata si kam tezi bezo4livi samozabravili se drugari no aide da spazvame dobria ton.I predstavete si; tazi sutrin imah obajdane ot centralata na BSP po li4nia mi telefon da me zahlebvat da glasuvam za teb-egati naglosta.Nali se se6tate kade gi pratih s ogromno udovolstvie-na maika im u............

Анонимен каза...

tezi gadove ni trovqt i telesno i du6evno s 6iri6tata se prostotiq i s nai-pyrvoto ne6to - hranata bez kontrol , bez podhodq6ti laboratorii, naistina ne moga da povqrvam 4e tova e vyzmojno , kak moje takva bezgrani4na naglost...

Анонимен каза...

Коментарът е добър относно върхушката и централната власт.Пропуснахте местните велможи в провинцията.Варненския "независим" кмет и и сие от общинския съвет сте ги пропуснали.Такива като тях са по опасни и от централната власт Действат като феодали и основното им занимание е да се да правят врътки и далаверки със фондове и земи на поза роду.Това е положенето.Брюксел е високо а софето е далече!