сряда, май 20, 2009

Нова зора- новата "ченгесарница" на БСП

Снощи гледах предаването на Иван Бедров- "Булевард България" и познайте кой беше на гости- "новият" слуга на българския комуно-мафиотски режим- Минчо Минчев, председателят на ПП "Нова зора". Който не знае коя е партията Нова зора, искам да поясня, че тя нашумя напоследък не толкова с пробългарската си дейност, а с черния предизборен клип, който задръсти радиа, телевизии, вестници и най-вече интернет пространството, с посланието "Гласуваш за Бойко, получаваш Костов". Та искам малко да поговоря за въпросния клип, с "черен PR", който вместо да популяризира предизборно идеите на своите автори от "Нова зора", има за цел, да "омърси" репутацията на Иван Костов и Бойко Борисов. Това аз му казвам "удар под кръста"- нечестно, долно, подло. И от тази мръсотия аз все повече се отвръщавам..

Господин Минчо Минчев, който на мен лично ми прилича досущ на ченге, но от онези, които не се спират пред нищо, за да постигнат проклетите си цели- най-верните и на-мръсните. Минчо Минчев, да припомня малко, в едно свое интервю по БТВ каза, че е доказан антикомунист, с чиста репутация, а от снощното си представяне при г-н Бедров, аз се убедих в точно обратното- че той е заклет комунист, като онези, които още ронят сълзи спомняйки си за Бай Тодоря, за "лебеца и сиренцето". Такъв е Минчо Минчев, поредното ченге, което ни забаламосва с ново, по-справедливо, честно и прозрачно управление, а в същност е слуга на тези, които грабят вече 70 год. България...

Искам да поставя някои акценти, които долових от изказването му. С всичките си сетива, се съсредоточих над казаното от него, за да разконспирирам господина, и да рабера, че всичко, което бръщолеви, е една долна комунистическа лъжа.

1. Сайтът се е появил "по случайност" като регистриран с името на приближен съветник на Станишев,- някой си Азер Меликов (хич не ще ума ми да помни имената на "изявените комуняги"). Много случайности има в това управление, много приближени, и все кръжащи около БСП. Защо ли? Сами можете да се досетите, кой дирижира парада, кой дава парите и кой плаща музиката. А иначе, нека после си говорят каквото им изнася.

2. Господин Минчо Минчев взе да говори за Ноам Чомски- американец, "експерт по всичкология", който си живее в "омразната" Америка, но с парите на руските тайни служби. С една дума "псевдоинтелектуалец", но това си е мое мнение. Чомски казва, че "медиите са тояга в ръцете на тоталитариста" (типично в стила на един прикрит комунист), а на своя страна Минчев, казва, че иска "медиите да са тоягата в техните ръце", т.е те са "тоталитаристът".

3. Третата култова реплика се появи в защита на Жан Виденов, като оприличи неговото катастрофално за България, некадърно управление, на "последен опит за спасяване на бъгларската икономика". Може би е имал в предвид последния опит за оставане в лоното на Русия, на спасяване на българската икономика от напредък и европейска модерна интеграция. За тях Русия е всичко на този свят- най-доброто, и по-добро не може да бъде.

4. Той се изтъкна като ярък противник на членството ни в НАТО и ЕС, като противник на ЕС и НАТО въобще, което е типично за ура-патриотите, примитивните русофили и народни предатели. Това показва най-висока позиция на "окумонясване" и вярност към тоталитаризма и към комунистическите сили.

5. След това Минчо Минчев от "явлен антикомунист" се превърна в коалиционен партньор на Коалция за България (БСП)- е това ако е антикомунизъм?!

6. Друго твърдение - "Българинът се е излъгал няколко пъти - при Костов, при Царя.." Тук, обаче, не се споменава най-голямата лъжа в историята- именно комунизмът, или Жан Виденов, или Сергей Станишев. Не, те не са лъжа, те са истината- "най-компетентното" управление, от което и Европа пропищя и се "умори. Това подкрепя тезата ми, че Нова зора и нейният председател са инструмент за политически шантаж и политически слугинаж, или чисто и просто "ченгета", които изпълняват безусловно поставените им заповеди- да направят и невъзможното, но да не допуснат опозицията до властта, така както правеха и невъзможното да не влезем в ЕС и НАТО, или да влезем най-бедните и корумпирани.

В интервюто Минчо Минчев даваше колкото се може по-уклончиви отговори, както и безсмислени увъртания около финансирането на кампанията, която от 10-20 000 лв. стана 50 -60 000, а после се оказа, че е около 150-180 000лв. Впускаше се в многобройни носталгични спомени за доброто старо време на комунизма, като дори възвеличаваше "комунистическите книги" и културната политика. Ох, като го слушах, едва не се разплаках, заради този клет нещастник и носталгичните му спомени. Ух, колко е лоша демокрацията, колко е лош и този Костов, че ни тласна към Европа, а не към ледената прегръдка на КГБ и Русия. А да не говорим, че като напиша в търсачките "Нова зора"(разгледайте и целия сайт), ми излизат редица сайтове, с неподозирано от мен съдържание- редица комунистически партии, вестници, издания, сред които е и Нова Зора. Питам се във 2009 год. ли живеем, или в 1970? Ясно ми става на какви сили служи тази кампания.

Ще се разплача от съжаление...Това, разбира се, го казвам с ирония, но си мисля, че голямата предизборна далавера се е задвижила. Свидетели сме на какви ли не машинации, насочени главно срещу десните партии. Ако не се вземем в ръце, допускаме изборите да се превърнат в една карикатура- фалшифицирани, шантажирани, дирижирани, ако не се опомним и не отидем да гласуваме. На вас оставям да решите от коя страна искате да сте- от страната на достойните, или от страната на такива заклети лъжци, безсрамни, нагли като Минчо Минчев


5 коментара:

Анонимен каза...

По всичко личи, че си отиват. Дори и в най-смелите си мечти не съм го вярвала. Страхът им се усеща даже във въздуха. Опитват по всякакъв начин да излъжат "баба Гицка" да гласува за тях. НО ! Баба Гицка повече от тях обича сина си, който е далеч от нея и с дипломата си за инжинер мие чиниите в един парижки ресторант на тамошните инжинери. А баба Гицка повече от всичко иска детето и внуците да се върнат при нея. Баба Гицка може и да не е грамотна, но не е глупава. И не е овца за стригане. Тя е българка.

Анонимен каза...

Тоя е такъв загубеняк,че щях да счупя телевизора като го слушах - абсолютен дървен комунист. Как не научиха едно нещичко поне за тези години!То бива да си кон с капаци,ама тоя е уникум!

ikpirgov каза...

Да изметем червената сган. Гласувайте за СК. -КОСТОВ ПРЕМИЕР-

bobi каза...

Братя и сестри, трябва да отидем да гласуваме.Само така ще се отървем, от омразния комунизъм. През последните четри години на власт бяха два етноса, от които е най много страдал нашия народ, турци и комунисти. Да отворим очите си, това е последния ни шанс.Не ги ли махнем, може и да изчезне българското племе.

Анонимен каза...

че си отиват,отиват си,това е добре,ама защо мислите че това са комунисти или леви партии? по дясно управление от тяхното не сме имали от 1923 г.тези,Станишев,Доган и т.н. са слуги на тези които вкараха Гоце в президенството,Доган в парламента и Костов във СДС....ама който е наивен да си вярва де,няма да му пречим ;)