вторник, май 05, 2009

20 000 подписа= на 20 000 гвоздея в ковчега на БСП и ДПС


За кратко време успяхме да съберем над 20 000 подписа за регистрация на Синята коалиция за Евроизборите. За кратко време, и то празнично, ние успяхме да покажем, че обществото има нужда от нас, че ни иска и подкрепя. Целта на подписите е точно такава- да се покаже "социална опора". Е имаме я, сигурен съм, че ако посъберем още няколко дни, както и след като приключи кампанията- количеството подписи ще е доста колосална.

Може и даже да се окаже повече от "вечния електорат" на БСП, защото искат не искат с годинките и те си намаляват. Ето и аз събирам подписи в родното си градче и виждам как заклети БСП-ари идват и ми се подписват- вчера не искаха, днес сами идват, размисли ли и вслушали се в думите ми. Не защото ме познават като честен и почтен младеж, със желание за промяна, а защото просто им е писнало от наглото, безпардонно арогантното поведение на Гоце, Сава Доган, Кобургата и Серьожка. Писна им и на хората и те се умориха от вас. Всички се умориха от вас...

Опитите да спрете Синята коалиция са нечестни, подли, долни. Опитите да си осигурите още един мандат- служебно, като екзекутирате политическите си опоненти пропадна. Няма да има повече лапане, няма да има европейски фондове за вас, а ще има само едно- затвор, затвор, затвор. Опитите ви започнаха да работят срещу вас. Народното недоволство набира сила като цунами и ще ви отнесе на изборите. За това и толкова ви е страх от Командира, затова е и цялата медийна кампания срещу него вече цели 8 години. За това и предимно във ваш стил са предизборните фалшиви компромати на мекеретата Юруков, Христо Бисеров и пр. Синята коалиция е коалицията на новото, на модерното европейско начало, на ценностите, на младостта, на бъдещето и живота.

Свърши се вашата, свърши се, колкото и да не искате да повярвате, живота ви изтика на безлюден остров. Вече сме в Европа, колкото и да ви е противно, колкото и да се опитвахте да ни изтласкате точно в различната посока. Има неща, има щастливо стечение на обстоятелствата, има време, процеси, които с жалките си номера не можете да промените. Има и интернет, в който няма цензура- ама как ви се иска да има такава.

Колкото и пари да хвърляте в медийна кампания, в компроматна война срещу нас, никога няма да ни победите, никога няма да ни отнемете свободата и демокрацията. Защо ли ? Защото всичко, което правим в Синята коалиция, го правим ОТ СЪРЦЕ. ОТ СЪРЦЕТО ИЗВИРА ЦЯЛАТА НИ ЕНЕРГИЯ, ОТ СЪРЦЕТО И ОТ ОБИЧТА НИ КЪМ БЪЛГАРИЯ. ТОЧНО КЪМ БЪЛГАРИЯ И САМО КЪМ НЕЯ. ОБИЧТА НИ, ВЯРАТА НИ, ТЕ НИ КРЕПЯТ. НА НАС НЕ СА НИ НУЖНИ ЧЕРВЕНИ РУСКИ ПАРИ ЗА ДА СМЕ СИЛНИ. НАШИТЕ ИДЕИ СА ТАЗИ СИЛА. ИДЕИТЕ НИ ЩЕ ВИ ПОБЕДЯТ И ТОВА ЩЕ БЪДЕ ПОБЕДАТА НА ДОБРОТО НАД ЗЛОТО. ИДЕИТЕ НИ- ДЕМОКРАТИЧНИТЕ, ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ И ИДЕИ НЕ СЕ ПРОДАВАТ. ТЕ НЯМАТ ЦЕНА, ЗАЩОТО СА БЕЗЦЕННИ!!!

20 000 подписа- това са 20 000 гвоздея в ковчега на Тройната коалиция, която вече е политически труп, част от миналото. ЕС още преди месеци ви прати в миналото, като ви би шута и ви спря фондовете, като ви каза в прав текст- УМОРИХМЕ СЕ ДА ВИ ПОМАГАМЕ. Ах колко хубаво ми става на душата от тези думи, ама точно като "цигански шамар", който изплющя в наглите ви свинско охранени лица. Вече за трети-четвърти път ви плющя и аз един мой шамар с тези думи, но няма да спра, защото се уморихме, уморихме се 20 години да ни правите на идиоти, да крадете, само вашите преближени да се развиват, само вашите фирми да печелят на наш гръб, като ни ограбват.

Вече е време да погребем трупа на комунизма, защото го оставихме да вампиряса и да върши кръвожадни безчинства достатъчно дълго. Време е да погребем трупа на комунизма, да му кажем последно "Сбогом", но със "С", а не със "З", както пише вашият дебелак Ламбо. Време е да ви бием шута. Ако още се колебаете, не се колебайте, а отивайте да се подписвате, нека им погажем на тези продажници, крадци и мекерета в различни кожи, че не ги искаме. Помнете, че подписът ви отива за бъдещето на СИЛНА БЪЛГАРИЯ В ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА. Ако ли не го направите- то помнете, че един ден, точно когато България е имала неистова нужда от вас, за да се спаси от червената напаст, вие- патриотите сте и обърнали гръб. Точно в най-сюблимният момент, вие- патриотите не сте и се притекли на помощ и нека това да яде съвестта ви. За силна България в Обединена Европа!!!


28 коментара:

Анонимен каза...

Браво момчета. Смело напред. Имате подкрепата на голяма част от Б/я.

Пламен Тодоров каза...

ех каква радост само..."20000 подписа", ние пък събрахме над 100 000 хиляди, които ще забием в ковчега на коалицията Ви, всъщност и 10 000 ще са достатъчно...

Marin Chushkov каза...

И ще властвате во веки веков ли, а... Но дали ЕС ще ви търпи- явно не!!! Гледайте да не топлите скамейките в затвора само.

Marin Chushkov каза...

Какво да кажем, като БСП е сбирщина от престъпници, главорези, мутри, наркодилъри. Кога най-накрая ще оставите България и обществото на мира от вашите мародерства. Докога ще ни крадете и ще ни срамите пред цяла Европа. Не виждате ли, че сте толкова некадърни, че ако не е властта, с която се храните всички- гладни ще умрете от некадърността си. И какво да кажем, като прокудихте истинската интелигенция, за да може да промиете мозъците на бабичките и да ви избират доживотно.

Пламен Тодоров каза...

Ти от Атанас Атанасов ли си се учил седесарче-десеебарче? Избрал си потъващата синя подводница в мнооого лош момент!!!
Явно нищо не знаеш за Костов - твоят син учител - идол!
Кой разби десницата? БСП ли?
Кой съсипа СДС? Пак ли БСП със Юруков? Е да де ама Юруков беше лидер една година...
Кой излъга хората 1997 година...но ти не знаеш...така че какво да ти обяснявам

Анонимен каза...

Червена тъпа свиня , и ти ми говориш за потъваща синя подводница.Ти копеле , който си издънка на тия който режеха и режат главите на интелигенцията , тия които мутризираха българия и прогониха нормалните млади хора навън, тия които създаваха лагири и хранеха прасетата с труповете на несъгласните.Подводница е старата и грохнала почти 120 год.БКП-БСП ,защото е полупотънала в помията на собствената Ви касапница.
СИНЯТА КОАЛИЦИЯ е плаващия флагман на демокрацията на които ще се качат всички здравомислещи демократични хора в България и с пълен напред ще Ви торпелираме и Вас и Вашите партньори от триглавата мафия.Ти си много малък и недорасъл да говориш за 1997 год., защото тогава си бил сополанко на 10 години .Правителството на СДС изведе България на изходната права за членството ни в НАТО и в Европейскя съюз , изправи икономиката на крака защото твоите червени чичковци начело с Жан Виденов докараха хората както сега почти до просешка тояга .СТОПИХА СПЕСТЯВАНИЯТА НА ДВЕ ПОКОЛЕНИЯ ЗА 6 МЕСЕЦА,КАТО ДАВА ПО ЕДИН МАЛЪК ХЛАДИЛНИК СРЕЩУ ПАРИТЕ ЗА ЕДИН АПАРТАМЕНТ В БАНКИТЕ ИМ КОИТО ФАЛИРАХА ПО НЯКОЛКО НА ДЕН.
Затова по добре мълчи тъпо червено копеле.

Анонимен каза...

аз съм срещу доган и станишев.

Пламен Тодоров каза...

аааааайде ще си закарате флагмана най-напред в лудницата...успех...ха хахахахахахах

Анонимен каза...

Браво, Марине...шапка ти свалям за написаното!

А на този Пламен Тодоров ще напомня някои факти за управлението на най-успешния за последните 20 г. Министър-Председател на България-ИВАН КОСТОВ :

- Подкрепи кампанията срещу режима на Милошевич, но в същото време има волята решително да се противопостави на настояването на САЩ да приемем бежанци от Косово.

- Отказа на Русия достъп до българското въздушно пространство и не се поколеба да изгони руски дипломати, когато последните се опитаха да внушават преразглеждане на това решение.

- Оказа на Македония подкрепа - логистична (лагера „Радуша”), военна (танкове и гаубици) и политическа (лична визита) в много трудна ситуация, като едновременно с това остана безкомпромисен по отношение на анти-българските и анти-натовски нотки в македонската политика.

- На държавно ниво осъди Възродителния процес и отиде на крака при изселниците в Бурса и Измир (което не е правил друг български премиер) и в същото време категорично се обяви срещу прибързано приемане на Турция в ЕС, като заплаха за българския национален интерес.

- Прие аргументите на ЕНП за включване на ГЕРБ, но всъщото време остро и еднозначно отказа да подкрепи Първанов на втория тур, като „по-малко зло”, въпреки тежкия политически натиск от централата на европейската десница.

-При идването си на власт страната беше в най-мизерното възможно състояние(след управлението на Виденов):Мутри, Заплати по 3 долара, Абсолютна изолация от света, съсипана банкова система, икономика, система на здравеопазването...всичко беше извън строя.
- След края на управлението страната вече беше в стабилно икономическо състояние, на картата на Европа, с добър резерв и без мутри, с отворени досиета на агенти като Доган и Тошо Тошев ...

Дълга тема...да продължавам ли Тодоров???

На 5 Юли, Тодоров, БСП си отива ЗАВИНАГИ от България!

Анонимен каза...

незнам кой кой е, но аз знам едно че Иван Костов и сие разпродадоха България, разбиха Българската армия. Колко хотела са собственост на Иван Костов в Слънчев Бряг?На кого викаха 10-те процента?

Marin Chushkov каза...

Комунистите са в предсмъртна агония. Аз бях писал, че престъплението е дълбоко загнездено в душите им. Ако нещо не скраднат, не опошлят, не мародерстват, те просто няма да са комунисти. Като отречеш всички вечни екзистенциални принципи и ценности за човека, света и живота, то това те прави комунист. Хем глупав, хем нагъл, хем крадлив, хем мега тъп и амбициозен. Точно като Серьога- безхарактерно, безлично, блудкаво поведение на едно същество с неопределени сексуални предпочитания и Гоце Първанов - това са им идолите. Ама тях ги заплюха и ги ошамариха от ЕС, то това им стига. Сега и ние като ги пратим на визита в панделата добре ще им стане

Пламен Тодоров каза...

Аз съм ПЛАМЕН ТОДОРОВ!!!
И НЕ ПРОВЕЖДАМ СПОРОВЕ СЪС ПОДПИСАЛИ СЕ АНОНИМНИ...всъщност ОСВЕН ЧУШКОВ, ДРУГ ДАЛИ Е ПИСАЛ НЯКОЙ, ПОЧВАМ ДА СЕ СЪМНЯВАМ!!! НО ИЗЛЕЗ СЪС ИМЕТО СИ И ТОГАВА ЩЕ СПОРЯ!!! ТОВА КОЕТО СИ ИЗВАДИЛ ЗА КОСТОВ - СИ ГО ЗАВРИ В СИНИЯ ЗАДНИК !!!

Marin Chushkov каза...

Чушков си застава с името, а по отношение на задника- по добре син, отколкото почервенял то с..кс и бой

Анонимен каза...

На този анонимния, който пелтечи за хотелите на Костов му препоръчвам следното Филмче:

http://www.youtube.com/watch?v=XDEO2Po9yHg&feature=PlayList&p=14F9AEC15640EA05&index=23

И стига с тези хотели-фантоми, станахте за смях...и децата вече ви се смеят!

Много страх берете от Костов и защо ли!!!;)

Сигурно защото Костов се завръща...
:)))

sa6o todorow каза...

Аз се казвам Сашо Тодоров.А бе маринчо много си малък за да знаеш какво е комунист, явно тия неша които си писал по-долу си ги чувал от баша си или дядо си.Аз не сам комунист,но немога да простя на никому който само е рушил всичко каквото е направено до 1990 година а след тази година нищо ново за народа не е направено, а само се граби и разпределя ДЪРЖАВАТА , като това започна Бати ти ИВАН КОСТОВ И ПРОДЪЛЖАВАТ ВСИЧКИ ДО СЕГА.

Анонимен каза...

Аз съм Румен Александров.
Това, че си Пламен Тодоров не те прави по-малък идиот. Като прибавим и това, че си тъпо и нагро червено си направо за боклука. Пирони можеш да забиваш само в дървената си коМунчовска глава, но като се знае, че всички червени коскети сте изключително некадърни, ще си смажеш лепкавите пръсти. А сега си запуши лайняната уста и отиди да се оплачеш на водещия офицер. Защото този път ще ви наврем в кучи гъз, заедно с коалиционния ви партньор Ахмед, който вече се е посрал от страх и не смее да се покаже пред хората. Страхувате се - така и трябва. Знам, че де има червен дебил се буди нощем със студена пот на челото и страхливо поглежда под леглото. Може би там дебне страшният Костов. Няма на света коМунчо, който да не е мързеливец и престъпник. Затова знаете, че престъпленията ви ще бъдат наказани безмилостно. За да може най-после България да си поеме дъх.

sa6o todorow каза...

казвам за тия така наречени "ХОТЕЛЧЕТА" защото лично аз сам работил като началник по сигурноста и охраната в един от тези хотели и много добре знам от кого съм си получавал заплатата. така че момченца имам много деликатна информация и знам 80% от хотелите на Слънчев Бряг на кого са собственност

Анонимен каза...

Тодоров, не че не спориш с анонимни...:)))))факти не се оспорват или когато фактите говорят и БОГОВЕТЕ мълчат!

А и след като си толкова сигурен, че съм Чушков как мога да съм анонимен!:))))))))))))


Извиненията Тодоров са за лузъри като тебе, а на 5 Юли БСП си отива!

Анонимен каза...

Абе Сашо сега и в Слънчев Бряг ли има Костов хотели, а за Златните защо не споменаваш, а в Албена няма ли? Балчик, Несебър, Созопол, а на Хаваите(не можа ли и там да се уредиш да му охраняваш хотелите)???

"Вярвам" ти, брато, обаче пак ще гласувам за Костов!

Хохохо

Анонимен каза...

Пламене, Пламене, мама, Бог да я прости казваше, че ако човек на 18 годинини не е комунист, е болен, а ако на трийсет години е комунист, има нужда от психиатър.

Marin Chushkov каза...

@ Сашо Тодоров. Вие, другари" не можете да повярвате, че в България има хора, които са на 23 години и са способни да си формират свое мнение. Има хора, като мен, които просто са родени с интелект и от малки четат, но не в-к Дума и в-к Работническо дело, а книги, доклади на европейски издания за политика. Аз не съм малоумник като червената сган, за да пелтеча блудкави станишевски и първановски фрази. Аз достатъчно съм чел, и то предимно американски издания, с което се гордея. Моя учител по демокрация и философия не е Маркс, а се казва Ангел Грънчаров...
И един въпрос- като толкова се грижите и сте направили за обществото, то защо домовете за сираци са почти сгромолясани, я помисли. Обществото не е само пасмината в Парламента, или МС, или вашите фирми и обрчи, които са като кърлежив държавната снага. А такива глупости, за хотелите на Костов всичките можете да си ги изхвърлите на боклука. Вече и децата ви не вярват. Прочети статиите ми и тогава ми говори за мама, татко или дядо, защото вашите приказки са бабини деветини. А с хотели са Доган, Гергов, Манджуков, Мултигруп, които Костов навремето изхвърли от България. Колкото бяха верни приказките ви за милионите на Елена Костова в Дойче Банк, като перехте фалшиви касови бордера, толкова са и истина приказките ти за хотелите му. Хотелите са ваши- построени през офшорки с наши окрадени от фалиралите по времето на Виденов банки и изнесени в чужбина. Вие сте мафията, и ОЛАФ ви го каза, или и те гонят "империалистически интереси", както омразната ви Америка.

Marin Chushkov каза...

@ Румен Александров. Комунистите все плямпат,че само истината казват- те са нагли, арогантни и непоправими. Никога няма да им уврят чукундурските кратуни. Те като някоя проститутка вкарана в манастир си мислят, че ще се очистят на момента. Комунист и истина, т.е свобода, това са две твърде различни, противоположни и крайно несъвместими неща. Бай Тошо им каза, че сте недоносчета даже.Колкото истински беше режимът им, толкова и те. А за демокрацията- аз няма да спра да се боря, нито на 18 съм бил комунист, нито на 30 ще бъда различен от демократ. Демокрацията, дясната идея ми е заложена в ДНК-то.

Анонимен каза...

Аз съм Стоян Атанасов другарю Пламен Тодоров и писах в 19.35.Прав ,че е добре човек да се представя .Ама защо да се представям на теб , като ми е под достойнството .
Другарю Сашо Тодоров ти не си бил комунист ама си бил милиционер или с две думи гъзолизец на червените прасета.Казваш , че си бил началник на охраната на хотелите на Костов и имаш много деликатна информация , само един тъп милиционер може да твърди такива глупости .Ти ако имаше достъп до деликатната информация ,нямаше да си пазвантин.

Лъчезар П. Томов каза...

БСП си отива, защото безпринципността я убива ;)

Ангел Грънчаров каза...

Марине, нападнала те е цяла глутница от комуноиди, ала ти не им се даваш, браво! :-)

Но да се спори с комуноид е все едно да спориш със селската радиоточка - или с развален грамофон. Просто не въприемат, те едно си знаят и едно до втръсване повтарят.

Но тренирай, все пак това е опит, аз лично комуноидите антикостовисти ги вбесявам вече с кратичка реплика, ама имам дълъг опит от битките с комунизма.

Не им се връзвай, те са дървени глави, а пък морал никакъв нямат, нервите им се дебели като на волове. Майната им на тия нещастници, които съсипаха България, а пък с цяло гърло крещят: "Костов сичко съсипа, он, таварищи, е най-вреден!". Да не псувам сега, щото съм възпитател на младежта, но тия ченгесарски зомбита го заслужават.

Ангел Грънчаров каза...

Марине, нападнала те е цяла глутница от комуноиди, ала ти не им се даваш, браво! :-)

Но да се спори с комуноид е все едно да спориш със селската радиоточка - или с развален грамофон. Просто не въприемат, те едно си знаят и едно до втръсване повтарят.

Но тренирай, все пак това е опит, аз лично комуноидите антикостовисти ги вбесявам вече с кратичка реплика, ама имам дълъг опит от битките с комунизма.

Не им се връзвай, те са дървени глави, а пък морал никакъв нямат, нервите им се дебели като на волове. Майната им на тия нещастници, които съсипаха България, а пък с цяло гърло крещят: "Костов сичко съсипа, он, таварищи, е най-вреден!". Да не псувам сега, щото съм възпитател на младежта, но тия ченгесарски зомбита го заслужават.

Marin Chushkov каза...

Ангеле, аз не им се предавам, ама понеже съм добър човек, все се опитвам да им отворя очите. Ето знаеш ли колко народ се подписаха от БСП днес в моите списъци. Вчера ме заклеймяваха, а ме познават от пеленаче, а днес сами дойдоха да ме търсят, потресени от Доган, от Сергей и пр. Аз знам,че те са непоправими, ама пиша тези неща, за всички, които им е останал малко разсъдък, дори за блуждаещите електрони, които са беззащитни и са обект на сериозна медийна обработка, пропаганда и манипулация. За тях пиша, и колкото повече хора ме четат, а и тебе и всички от Десни връзки, толкова повече открито се гнусят от тази клика, от тази шайка. Това ние призванието на нас- блогърите- да защитаваме и изразяваме гражданска позиция, да сме своеобразен коректив на демокрацията, да защитаваме гражданското общество и тази демокрация. Това е- интернет, зоната на свободата и свободното слово. И колкото и да не им се иска на "таварищите" това ше бъде- изпревариха ги технологиите. :):)

Георги Антонов каза...

Израненото съзнание на Пламен Тодоров в момент на притеснение естествено вади асоциации с "потъващи подводници".

Единствените потъващи подводници обаче са тези на руския флот, стопанисван (от година на година по-оскъдно, защото парите свършиха) от идеологическите съмишленици на Тодоров, които като се напили се с водка и сложили торпедата наобратно.

Злобното пенявене на Тодоров и подобни на него не служи за друго, освен за доказателство за първичния им страх. Така ги е страх ги е всички, та не знаят накъде да се завъртят.

Като червен партизанин заровен в шумата и притесняван едновременно от полицейски патрули и от спазми в стомаха, заради разхлабителния ефект на дългото преяждане с кашкавал от мандрите.

Е, преяждането с власт води и до по-миризливи резултати...