сряда, юли 22, 2009

Р. Овч. - "БСП създаде РЗС"

Това скандално признание не закъсня. То беше "обществена тайна", но друго е като има признание. С тези думи, не на кой да е, а на самия Р.Овч., се вдига сянката на съмнение около произходът, средствата и целите на двете най-нови и осезаеми партии в родния ни политически живот - РЗС и Лидер.... Аз няма какво да добавя. Р.Овч. този път надмина себе си, а и хората около себе си. Вече е всеизвестен фактът, че БСП и хората, които членуват в нея са отявлени престъпници, наглеци, лъжци, подлеци, мерзавци, некадърници, нескопосници, мародери, народни предатели и каквито се сетиш още. Ето и въпросната статия за това скандално признание на Р.Овч. Само малък фрагмент искам да поставя от неговите думи:

"БСП е създала партията "Ред, законност и справедливост" на Яне Янев, помагала й е, помагала е и на ЛИДЕР на Христо Ковачки."


"Кой реши, че създаването и поддържането на РЗС ще ни помогне и че ЛИДЕР ще ни бъде от полза?"

Кой и кога е направил БСП присъдружна партия на ДПС и как сега червените ще се разграничат от формацията на Доган, като са почти прегърнати в парламента?

- Как направихме корупцията етикет на това управление и кой принуди Сергей Станишев да прехвърля върху борците срещу корупцията вината за чужди кражби?

- Кой е позволил съществената политика да бъде изместена от евтини пиар мероприятия и младежката политика да се превърне в политика за изграждане на предани хора?

- Защо около партийното ръководство се въртят едни и същи хора, които са превърнали в своя кауза битката с врага с партиен билет?

- Защо на възлови места са се оказали хора с нулева партийна и експертна подготовка?"


Пита се сам себе си, а и своите другари Р.Овч, но отговор не идва, а именно те бяха хората, които трябваше да разрешат тези въпроси. Имаха достатъчно време да го направят- цял един мандат. Ясна е работата- по-големи престъпници и некадърници от комунистите и техните нео-социалистически формирования и мижитурки, цялата световна история не знае. Кога и ние ще се опомним и ще им бием шута? Целият свят го направи, като ги осъди и им отряза пътя до властта... Ние освен да ги лустрираме, след толкова беди, които ни причиниха, мисля си, че ще е редно и да ги "кастрираме", че нещо хормоните ги избиват на лудост и разврат.

Чудя се, защо това не стана ясно още преди изборите, т.е то беше ясно, но с какъв акъл хората, които гласуваха за Лидер и Яне им повярваха, че те са пътят към промяната, като си беше очеизвадна истина с чие благоволение са се пръхнали на този свят тези две партии. Явно българският народ наистина си е най-глупавият и съвсем си заслужава изстраданата съдба и орисия. Причината за народните ни беди идва точно от дефицита на "сиво вещество" в дървените ни тикви. Ще си патим за това- простотията, малодушието на никого не прощават.


1 коментар:

Анонимен каза...

След събитията около РЗС мисля че Р.Овч. и БСП има още какво да учат за генното инжинерство.patilit